Ons team

HET
SIJO-TEAM

WELKOM!

Fijn dat je interesse hebt voor onze school! Wij hopen dat je je hier straks thuis kan voelen. We koppelen een lange traditie in onderwijs aan een hedendaagse aanpak.

SIJO is geen grote school waar leerlingen nummers zijn. Onze kleinschaligheid zorgt ervoor dat we voldoende aandacht kunnen hebben voor elke leerling en dat leerkrachten heel aanspreekbaar zijn.

Onze school biedt een brede waaier van aso-richtingen aan in de tweede en derde graad. Zo kan je je secundair onderwijs ter plaatse afwerken.

Een team van gedreven en deskundige leerkrachten en opvoeders bereiden je voor op hogere studies. De slaagkansen in het hoger en universitair onderwijs zijn bij ons een stuk hoger dan het Vlaamse gemiddelde; een bewijs van degelijke kwaliteit van ons onderwijs.

Dankzij de unieke samenwerking met de gemeente kunnen we de leerlingen sport en cultuur aanbieden. Ook via excursies en reizen zorgen we voor een culturele aanvulling.

We staan klaar om je te helpen bij de verwezenlijking van je dromen.